Черговий представник черкаського муніципального спортивного клубу захищатиме честь нашого міста у чемпіонаті країни – тепер у змаганнях з регбі-7.

Про це інформує Черкаський спорт.

Команда з регбі-7 стала представником чергового (четвертого) командного виду спорту, який розвивається в МСК «Дніпро» Черкаської міської ради. Регбійна команда у 2020 році виступатиме у чемпіонаті України серед команд першої ліги. Стартуватимуть команди з групового етапу, за підсумками якого визначаться учасники наступного раунду турніру.

На першому етапі дніпряни гратимуть у групі «Схід-Південь». Крім цієї групи будуть ще дві групи – «Центр» і «Захід».

Суперниками МСК «Дніпро» у групі «Схід-Південь» будуть команди: «Корабел» (Миколаїв), Команда з Донецької обл., РК «Маріуполь», «Sailors» (Одеса), «Гірник» (Кривий Ріг), «Прометей» (Херсон).

За інформацією капітана черкаської команди з регбі-7 Романа Надточія до складу команди входять спортсмени із Черкас та Сміли, які навчаються у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького. Проте процес формування складу команди ще триває. Зараз проводиться перегляд кандидатів до команди, у якому запрошуються взяти участь всіх бажаючих (довідки за телефоном 0681400884). Зараз тренування проходять у спортивному залі Черкаського національного університету.

Директор МСК «Дніпро» (Черкаси) Юрій Гончаров розповів, що у грі нашу команду з регбі-7 черкаські любителі спорту зможуть побачити у Черкасах вже у червні цього року, коли на Центральному стадіоні відбудуться ігри другого туру чемпіонату України серед команд першої ліги.