Під час санкціонованого обшуку, за місцем її проживання, вилучено наркотики різних видів та грошові кошти. Їй оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України. Її затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ЧЕСНО.

До працівників поліції Умані надійшла оперативна інформація про те, що місцева жителька організувала на території Умані збут тяжких наркотиків. Інформація підтвердилася. Під час санкціонованого обшуку, за місцем проживання жінки, поліцейські виявили пакети з наркотичними засобами схожими на метадон, амфетамін та коноплю. Крім того, виявлено грошові кошти, які ймовірно отримані від збуту наркотичних засобів.

Речові докази вилучено та направлено на проведення відповідного експертного дослідження. Жінку затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.