Черкаське обласне відділення Національного олімпійського комітету України пропонує дітям не нудьгувати в умовах карантину, а провести час цікаво і з користю, долучившись до конкурсу «Олімпійський прапорець».

Участь у конкурсі може взяти кожен охочий віком до 10 років, передає ЧЕСНО.

Творців найкращих прапорців відзначать чудовими олімпійськими подарунками: футболками, значками, розмальовками та іншими сувенірами. Збір робіт здійснюватиметься електронним способом та триватиме до 8 травня.

«Діти вже тривалий час перебувають вдома. Ми вирішили організувати для них такий конкурс, який дозволить їм трохи пофантазувати і попрацювати руками. Також для нас важливо нагадати їм про здоровий спосіб життя, про необхідність занять спортом та фізичну активність і в умовах карантину також. Тож чекаємо на роботи діток, а ми відзначимо їх олімпійськими подарунками», – говорить відповідальний секретар відділення Іван Урста.

Умови конкурсу «Олімпійський прапорець»:

  • створити паперовий прапорець,
  • розмалювати чи прикрасити прапорець на тему спорту, здорового способу життя, олімпійських цінностей;
  • сфотографувати олімпійський прапорець;
  • надіслати фото з прапорцем на електронну адресу cherkassy-nok@ukr.net, обов’язково вказати ім’я та прізвище автора роботи, вік дитини та контактний телефон батьків.