Через рішення про послаблення карантинних заходів членів виконавчого комітету Черкаської міськради викликають на допит у поліцію.

Зокрема повістка прийшла міському голові Анатолію Бондаренку, як свідку, адже той перебуває у офіційній відпустці та не брав участі у засіданні виконавчого комітету та голосуванні, передає ЧЕСНО з посиланням на Zmi.ck.ua.

У коментарях під оприлюдненою мером повісткою у Facebook, заступник міського голови Ігор Волошин повідомив, що повістка прийшла також і на адресу проживання його батьків. “Навіщо було лякати батьків?”, – пише Ігор Волошин.

Секретар міської ради Ярослав Нищик і зовсім написав, що на допит його запросили телефонним дзвінком. “Працівники поліції обдзвонюють членів виконкому з вимогою прийти на допит по вчорашньому голосуванні по ослабленню карантинних заходів. Вимагаю, щоб згідного норм закону, мені повістку на допит вручили особисто в руки. Ще кілька днів планую бути в дальньому мисливському будиночку на Ірдинських болотах, тут і чекатиму вручення повістки. А зробити це може той самий слідчий, що з 12 вересня 2019 року розслідує підпал та знищення мого автомобіля”,- пише секретар міськради.