Відділення НОК України в Черкаській області запрошує дітей до 14 років взяти участь у новому творчому конкурсі.

Цього разу його головний героєм стане офіційний талісман Олімпійських ігор-2020 в Токіо – Miraitowa. Це – персонаж в синьо-білу клітинку, передає ЧЕСНО.

Олімпіаду, яка мала відбутися в Токіо влітку цього року, через пандемію коронавірусу в світі перенесли на 2021 рік. Проте спортсмени, тренери та весь світ продовжує готуватися до Олімпійських ігор і чекає на їх проведення. Пропонуємо черкащанам долучитися до цього процесу і взяти участь у тематичному конкурсі. За найоригінальніше виконання умов конкурсу – очікують чудові олімпійські призи. Термін проведення конкурсу – до 20 червня 2020 року.

Умови конкурсу такі:

  • завантажити, роздрукувати та розмалювати малюнок талісмана Олімпіади, вирізати його;
  • вигадати спортивно-олімпійську історію, в якій був би присутнім цей талісман, описати її кількома словами;
  • оформити цю історію із підручних матеріалів, спортивного інвентарю тощо вдома та сфотографувати цей епізод;
  • надіслати одне фото на електронну адресу відділення НОК cherkassy-nok@ukr.net, вказавши ім’я та прізвище учасника, вік та контакти батьків.

Наприклад: якщо ваш талісман Miraitowa обожнює хокей на траві, то буде доречним фото роздрукованого малюнка талісмана в траві із інвентарем для хокею або чимось схожим на цей інвентар; якщо ваш талісман любить настільний теніс, то буде гарною композиція талісмана із ракеткою та м’ячиком тощо.

Усе це має бути зафіксовано на одній фотографії.

Організатори чекають на креативні історії та фото до них.