4 червня 2020 року на засіданні Черкаської міської ради депутати не включили до порядку денного проєкт рішення від фракції ВО «Свобода» про незадовільну оцінку роботи директора департаменту архітектури Артура Савіна.

Свободівці закликали колег-депутатів підтримати висловлення недовіри Савіну та оцінити його діяльність як непрофесійну і шкідницьку.

«Оцінивши семирічну діяльність директора департаменту архітектури Савіна Артура, ми виявили низку порушень. Небайдужі черкасці також неодноразово звертались зі скаргами на неправомірні дії департаменту. Савін неодноразово давав дозвіл на зведення незаконних багатоповерхівок, забудов зелених зон. Містяни потерпають від засилля МАФів на вулицях. При керівництві Савіна під загрозою знесення опинилися історичні будівлі міста», – зазначає депутат міської ради, свободівець Іван Косенко.

Проте з 42 депутатів міської ради «ЗА» недовіру директору департаменту архітектури Артуру Савіну проголосували лише 12 депутатів. З них п’ять – свободівці, які й ініціювали це рішення.

Поіменне голосування на фото.