Віце-президент обласної федерації боксу, депутат Черкаської обласної ради від ВО «Свобода» Юрій Ботнар побував у 5 містах Черкащини та розвіз у  місцеві спортивні зали інвентар для занять боксом.

Обладнання придбано за програмою розвитку боксу, яку ініціювала фракція ВО «Свобода» у обласній раді, передає ЧЕСНО з посиланням на пресслужбу Черкаської обласної організації ВО “Свобода”.

До слова ця програма є єдиною в Україні. Націоналіст розповів, що відвезли інвентар у Тальне, Умань, Христинівку , Монастирище та Жашків.

«Відтепер боксерські бази в цих містах поповнилась додатковим інвентарем — рукавицями, шоломами, медболами та мішками. А отже вже незабаром ми побачимо ще більше перемог уманських боксерів. Умань завжди залишатиметься для мене таким же рідним містом, як і Черкаси.  Тому завжди, коли маю можливість, допомагаю уманському боксу і не лише. Це системна праця, яку ми вже кілька років здійснюємо із моїм другом, Президентом Федерації боксу Черкащини Сергієм Тищенко. Ініційована мною обласна програма розвитку боксу дає свої плоди. Дякую за неї фракції «Свободи» та платникам податків!», – зазначає віце-президент обласної федерації боксу Юрій Ботнар.

Свободівець подякував тренерам Віктору Петриченку (Умань), Роману Посовню (Умань), Івану Самару (Жашків), Сергію Маринченку (Тальне), Киричеку Вадиму (Монастирище), Володимиру Третяку (Христинівка), завдяки яким у нашій країні зростає нове покоління чемпіонів.