Капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення із встановленням додаткового освітлення пішохідних переходів здійснено на вулицях: Канівська та Менделєєва.

Під час облаштування вулиць було встановлено 9 металевих оцинкованих опор і 9 LED-світильники (Ampera Mini/24L) потужністю по 55 Вт. Світлодіодні світильники забезпечують краще освітлення вулиці та є економічні й ефективніші. Під час капітального ремонту натягнуто 187 м кабелю АВВГ.

8 пішохідних переходів облаштували на вулицях: Канівська та Менделєєва. LED-освітлення має підвищити рівень безпеки на дорогах міста.

«Освітлення пішохідних переходів є надзвичайно важливою складовою безпеки руху в місті. Саме облаштування оптимального освітлення пішохідних переходів буде сприяти підвищенню видимості пішоходів для водіїв та безпеки дорожнього руху загалом. І взагалі LED-світильники мають стабільну силу світла та м’яко реагують на навантаження при вмиканні та вимиканні. Також світлодіодні світильники не містять ртуті та інших шкідливих для здоров’я людини речовин і не випромінюють ультрафіолету. Наше КП «Міськсвітло» робить все задля того, щоб черкасці себе відчували комфортно у вечірній та нічний час. Ми робимо все, щоб Черкаси було #місто_щастя», – зауважив Павло Собко, заступник директора КП «Міськсвітло».