23 червня на засіданні сесії Золотоніської міської ради депутати виділили земельну ділянку площею один гектар біля річки Золотоношка для будівництва майданчику для занять екстремальними видами спорту.

Про це повідомляє видання Золотоноша.City, передає ЧЕСНО.

Знаходиться ділянка навпроти дитячо-юнацької спортивної школи. Нині там, на самовільно зайнятих ділянках, містяни вирощують садовину.

Серед місцевих підлітків набуло широкої популярності катання на скейтах та роликах. Щовечора любителі екстриму гасають на площі Героїв Майдану у центрі міста, облюбувавши для розгону вимощену бруківку, а для стрибків – сходи. Часто їх можна побачити біля фонтанів, на центральній алеї, на східцях по пагорбу до танку. Щоби убезпечити заняття підлітків та зберегти цілісними архітектурні об’єкти міста, керівництво Золотоноші вирішило збудувати скейт-парк.

Кошти для придбання розгінок, пірамід та фанбоксів надійдуть з державного бюджету. Тепер усім любителям скейтів, роликів, веломотокросу буде не тільки де займатися, а й гарно і з користю провести вільний час

До речі, аналогічний скейт-парк працює в Умані, де своє дозвілля школярі проводять ще з листопада 2018 року. Однак створення нового об’єкту інфраструктури – справа не одного дня. Тому золотонісцям не варто хвилюватися: цьогорічний урожай вони встигнуть зібрати.