Чергову навчально-пізнавальну зустріч організувало відділення НОК України в Черкаській області в межах Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді #OlympicLab.

Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України в Черкаській області, передає ЧЕСНО.

Цього разу для спілкування обрали напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе». Цей модуль допомагає дітям дізнатися, наскільки важливе навчання упродовж життя, пізнання різних сфер діяльності. Лекцію провели на відкритому повітрі на території водної бази ТСОУ.

Учасниками зустрічі стали юні триатлоністи міста Черкаси – вихованці різних спортивних закладів віком від 6 до 14 років. Зокрема участь взяли спортсмени Черкаської міської КДЮСШ №2, обласної КДЮСШ ФСТ «Спартак» та спортивного клубу «Тримікс». Всі вони прибули на велосипедах.

Лекцію для спортсменів провели представники Управління патрульної поліції Черкаської області, а саме: інспектори зі зв’язків з громадськістю Вікторія Семенюк і Марина Риженко та старший інспектор з професійної підготовки Нікіта Косенко.

На зустрічі говорили про поведінку велосипедистів на дорозі та знання правил дорожнього руху. Лектори розповіли чимало цікавої та корисної інформації для триатлоністів, які часто є учасниками дорожнього руху під час тренувань на велосипедах.

Представники поліції подарували учасникам зустрічі спеціальні наліпки зі світловідбивачем, аби їхні велосипеди були помітні на дорозі в темну пору доби. Роздавали й інформаційні буклети з правилами та порадами.

Найактивніші учасники зустрічі за цікаві запитання отримали подарунки від відділення НОК України в Черкаській області та Управління патрульної поліції.