25 і 28 вересня Золотоніська міська територіальна виборча комісія провела засідання і ухвалила постанови про реєстрацію кандидатів у депутати Золотоніської міської ради, включених до єдиного та територіальних виборчих списків.

Про це повідомляє місцеве видання Золотоноша.Сity, передає ЧЕСНО.

Як поінформували у ТВК, за 26 депутатських мандатів боротимуться понад 250 кандидатів від 10 політичних партій та об’єднань. А саме від: Черкаської обласної організації ВО «Черкащани»; Черкаської регіональної організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя»; Черкаської обласної організації ПП «Слуга народу»; Золотоніської міської партійної організації Аграрної партії України; Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина»; Черкаської територіальної організації ПП «Європейська солідарність»; Черкаської обласної організації ПП «За майбутнє»; Черкаської обласної організації ВО «Свобода»; Черкаської регіональної організації ПП «Сила і честь» та Черкаської регіональної організації ПП «Перемога Пальчевського».

У постановах Золотоніської міської ТВК зазначається, що відомості про реєстрацію кандидатів у депутати Золотоніської міської ради надаються відповідному органу ведення Державного реєстру виборців для подальшого надсилання у Центральну виборчу комісію.

Як нам повідомили у ТВК, про наміри брати участь у місцевих виборах заявляли представники ще від двох політичних партій – Радикальної партії Олега Ляшка та «Час змін» Сергія Рудика. Але термін подання документів вже вичерпано. Отож, за голоси виборців у депутати Золотоніської міської ради наразі поборються представники 10 політичних партій.

Також ухвалено постанови про реєстрацію кандидатів на посаду Золотоніського міського голови. Серед семи претендентів є одна жінка – Олена Овчаренко. До речі, її було зареєстровано найпершою ще на початку минулого тижня. Кандидатка 1971 року народження (самовисування).

Окрім неї, в єдиному одномандатному виборчому окрузі на місцевих виборах 25 жовтня за мерське крісло Золотоніської міської територіальної громади боротимуться:

Володимир Магайський, 1957 року народження (самовисування);
Вадим Гайович, 1984 року народження (від Черкаської обласної організації ПП «За майбутнє»);
Сергій Примак, 1964 року народження (самовисування);
Володимир Шестак, 1966 року народження (самовисування);
Дмитро Манжара, 1982 року народження (від Черкаської регіональної організації ПП «Сила і честь»);
Віталій Войцехівський, 1967 року народження (від Черкаської обласної організації ПП «Слуга народу»).

Відомості про сімох зареєстрованих кандидатів на посаду Золотоніського міського голови надано відповідному органу ведення Державного реєстру виборців для подальшого надсилання Центральній виборчій комісії.