З 25 по 29 вересня найкращі команди тілоохоронців зі всієї країни змагалися за перемогу на двадцять третьому чемпіонаті України Bodyguard – 2020. 

Про це повідомляє пресслужба поліції охорони Черкаської області, передає ЧЕСНО.

Свою професійність, вміння та навички продемонстрували у різних дисциплінах учасники збірної команди поліції охорони – сержант поліції Іван Левченко, старший лейтенант поліції Володимир Торчук з Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві, а також капітан поліції Дмитро Башкінцев та старший сержант поліції Віталій Бендус з Управління поліції охорони в Київській області.

На учасників команд чекали шість видів багатоборства, а саме: прийоми захисту під час пішого супроводу VIP-персон, змагання зі стрільби, рукопашний бій, подолання смуги перешкод на автомобілі, надання медичної допомоги і подолання смуги перешкод та пошук «вибухових» пристроїв в автомобілі.

Результати боротьби на XXIII Чемпіонаті України з багатоборства тілоохоронців розподілились наступним чином:

I-місце – Департамент особистої охорони УДО України

II-місце – Департамент поліції охорони України

III-місце – Департамент охорони об’єктів УДО України.

– Цей чемпіонат збирає найкращих тілоохооронців зі всіх куточків України більш ніж 20 років, за цей час він набув міжнародного значення. Наші спортсмени здобувають високий рівень фізичної підготовки, демонструють свою відважність та професійність, безкомпромісність в боротьбі, та показують як особисту так і командну майстерність, – розповідає начальник Департаменту поліції охорони Сергій Парфенюк.

Він також наголосив, що участь команди поліції охорони – це яскраве свідчення високого професіоналізму наших фахівців. Змагання з багатоборства тілоохоронців – це одна з ефективних форм підготовки, під час яких в ситуаціях, наближених до реальних подій учасники мають можливість демонструвати набуті раніше знання та вміння.

– Ми пишаємось нашою командою. Вони мужньо і професійно продемонстрували уміння працювати та діяти в екстремальних умовах. Тому бажаю нашим працівникам поліції охорони долучатися до подібних заходів та перехоплювати естафету в свої Управління. Спасибі нашій команді за перемогу! – зазначив Сергій Парфенюк.

Вже багато років поспіль турнір багатоборства тілоохоронців є унікальним заходом, який дозволяє бодігардам обмінюватись досвідом та удосконалювати свої професійні вміння аби успішно захищати перших осіб країн.