Черкаські гімнасти серед кращих в Україні. Вони показали високі результати на чемпіонаті України з гімнастики спортивної серед юнаків, який відбувся 11-15 жовтня у Кропивницькому. Шестеро з них також виконали нормативи майстрів спорту України.

Про це інформують в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА, передає ЧЕСНО.

Черкащину на змаганнях представляло 29 спортсменів. В особистій першості за програмою Майстрів спорту у багатоборстві серед чоловіків золоту медаль до Черкас привіз Ілля Ковтун. А третє місце посів Назар Васильковський.

За програмою першого розряду у багатоборстві чемпіоном став Владислав Рожков. А Володимир Моляка за програмою другого розряду здобув бронзову медаль. Іван Севрук за програмою кандидата у майстри спорту зумів підійнятись на першу сходинку чемпіонату України.

Серед дівчат у багатоборстві за Майстрів спорту бронзу здобула Юлія Касяненко. За програмою кандидата у майстри спорту Діана Стадник виборола третє місце. За програмою першого розряду Анастасія Александрова привезла бронзову медаль. А чемпіонкою України за програмою другого розряду зуміла стати Діана Проценко.

У командній першості серед чоловіків збірній Черкаській області вдалось стати чемпіонами України. До перемоги долучились Ілля Ковтун, Назар Васильковський, Іван Севрук, Владислав Рожков, Володимир Моляка.

Дівчата також не підвели. Юлія Касяненко, Діана Стадник, Анастасія Александрова, Марія Кравчук, Діана Проценко вибороли золоті нагороди чемпіонату.