Дві непримиренні політичні сили – “Слуга народу” і “Європейська солідарність” – заявили про підтримку в другому турі виборів Черкаського міського голови висуванця партії “Голос” Віктора Євпака.

“Слуга народу” повністю підтримує Віктора Євпака в прагненні навести лад у місті. У партії розраховують, що з їх підтримкою всі корупційні схеми в Черкасах будуть зруйновані і містяни отримають сучасного управлінця із зрозумілою стратегією розвитку. Більшість програмних засад Віктора Євпака тотожні нашим, зокрема: новітні технології в управлінні містом, сучасну освіту, розвиток житлово-комунального господарства Черкас, підтримку ОСББ, діджиталізацію, впровадження системи «Безпечне місто». З іншої сторони ми маємо зробити все можливе, щоб закінчити з непрозорими тендерами, конкурсами, незаконною приватизацію земельних ділянок та хаотичною забудовою. Тому закликаю наших прихильників підтримати у другому турі міського голови Віктора Євпака і залишити в історії знущання над містом та здоровим глуздом містян. Сподіваємось, що пан Євпак виправдає довіру мешканців Черкас та зробить місто сучасним, комфортним та безпечним”, – зазначив голова Черкаського обласного осередку партії «Слуга Народу» Олександр Завітневич.

“Ми, наша партія і я як її голова вирішили підтримати кандидата на міського голову міста Черкаси від партії «Голос» Віктора Євпака. Була одна умова: Віктор має перемогти. Виборці нашої партії, наша партійна організація будуть робити все можливе, щоб закликати всі проєвропейські українські політичні сили обов’язково підтримати Віктор. Він український патріот, професіонал та державник. Місцеві вибори це не тільки про каналізацію, про бруківку, про ліфти. Місцеві вибори – це точно про всю Україну, її майбутнє, її вектор розвитку. Ми об’єднаємося і переможемо”, – наголосив лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко.