Минулий тиждень виявився плідним для працівників сервісного центру МВС Черкащини на викриття підробок.

Про це інформує пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Лише протягом кількох днів було виявлено викрадений в Смілі мотоцикл, дві автівки з перебитими номерами кузовів та підроблене посвідчення водія.

Так, 7 квітня до територіального сервісного центру МВС №7145, що в місті Золотоноша, звернувся 19-річний житель району з заявою про обмін свого посвідчення водія. В ході перевірки документів, було встановлено що бланк посвідчення водія має ознаки підробки і такий документ не видавався.

Цього ж дня до ТСЦ також звернувся 38-річний місцевий житель, з заявою про перереєстрацію на своє ім`я автомобіля марки Volkswagen Jetta, 2010 року випуску. Під час огляду номерних агрегатів автомобіля з`ясувалося, що номер кузова автівки знищений шляхом видалення панелі з первинним номером та вварювання на його місце частини панелі з іншим номером. Подібну фальсифікацію виявили і співробітники сервісного центру МВС в місті Умань. До них з заявою про перереєстрацію ВАЗ 2115 звернувся 54-річний житель смт Чечельник, Вінницької області. В ході перевірки автомобіля також з`ясувалося що номерна панель змінювалася шляхом вварювання.

У всіх випадках на місце події було викликано правоохоронців які і зафіксували правопорушення.

Речові докази вилучено. Відомості про дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.