30-річний молодик, прихопивши з собою дві зв’язки ключів, шляхом підбору, проник до торгівельного приміщення з метою здійснення крадіжки, проте за лічені хвилини був затриманий поліцейськими охорони.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Близько п’ятої години, на пульт централізованого спостереження Уманського міського відділу Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з магазину на вулиці Європейській.

Прибувши за вказаною адресою, наряд групи реагування оглянув об’єкт і виявив відчинені вхідні двері та невідомого, який метушився всередині. Блокувавши ймовірні шляхи відходу, поліцейські затримали зловмисника.

У ході перевірки встановлено особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель 1991 року народження. Знаючи, що в магазині проводяться ремонтні роботи, зазіхнув на дороговартісні електроінструменти, однак не врахував, що приміщення обладнане охоронною сигналізацією.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Уманського РУП. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України.

Детальніше дізнатися про всі послуги поліції охорони можна на сайті https://securitypolice.com.ua, або за номером телефону – 9899 (безкоштовно з мобільних). Чекаємо на Ваше звернення!