У період карантинних обмежень пошук роботи може значно затягтися, навіть для кваліфікованого фахівця. Коли людина не може знайти роботу самостійно, на допомогу приходить служба зайнятості.

Про це інформує Драбівська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Так, до Драбівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості звернулась Ольга Носок, яка шукала постійну та стабільну роботу економістом, або ж бухгалтером.

Тісно співпрацюючи з місцевими працедавцями, фахівці районної служби зайнятості отримали інформацію, що одне із сільськогосподарських підприємств Драбівщини «Деметра – 21» якраз потребує бухгалтера. Після перемовин та особистої співбесіди безробітної з роботодавцем, жінку прийняли на роботу на бажану посаду.

Забезпечивши роботою колишню безробітну, роботодавцю запропонували скористатися ще однією послугою служби зайнятості – механізмом відшкодування витрат зі сплати єдиного соціального внеску. Керівник господарства погодився, адже не переший рік співпрацює зі службою зайнятості та знає про переваги її послуг.

У районній службі  зайнятості відмічають, що у співпраці з фахівцями, роботодавець без зайвих клопотів, безкоштовно і максимально швидко знайде собі кваліфікованого працівника.

До теми: у 2020 році механізмом відшкодування витрат зі сплати єдиного соціального внеску скористалися 11 роботодавців Драбівщини, забезпечивши роботою 12 безробітних.