Днями директор Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Леонід Микитенко та начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт відвідали Водяницьку територіальну громаду.

Про це інформує Звенигородська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

У рамках робочої зустрічі проаналізовано результати співпраці територіальної громади з районною службою зайнятості, шляхи створення нових робочих місць, розвитку малого підприємництва в сільській місцевості, тимчасової зайнятості мешканців громад та легалізації зайнятості.

Так, з початку поточного року за сприяння районної служби зайнятості працевлаштовані 150 жителів Водяницької громади, з них – 7 осіб пройшли професійне навчання.

У свою чергу, сільський голова Руслан Каюк розповів про перспективи розвитку інфраструктури території громади, позитивно охарактеризував співпрацю зі службою зайнятості.

Леонід Микитенко запевнив голову ОТГ, що фахівці служби зайнятості готові надавати громаді всебічну підтримку і допомогу.

Результатом зустрічі стала домовленість про спільну організацію на території Водяницької тергромади оплачуваних громадських робіт, що стане для безробітних додатковим заробітком, а для громади – вирішенням певних соціальних питань.