13 травня у приміщенні Черкаського академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка офіційно відкрився ювілейний, п’ятнадцятий, культурно-освітній простір Гончаренко центр-партнер Черкаси.

За словами ініціатора та ідейного натхненника проєкту Олексія Гончаренка, культурно-освітній простір покликаний надавати можливості для розвитку людям, насамперед, із невеликих міст, адже у мегаполісах набагато легше знайти шляхи для самореалізації.

 Головна наша мета – зробити Україну ближчою до цивілізованого світу. Наші культурно-освітні простори для людей будь-якого віку, для всіх, хто прагне розвитку, хоче побудувати кар’єру, та для тих, кому небайдужі історія та культура нашої країни. Головне багатство будь-якої держави люди, і наше завдання – вкладатися в людей, – зазначив Олексій Гончаренко.

Наразі в Гончаренко Центрі в Черкасах вже проходять заняття з англійської мови для школярів та дорослих. Незабаром плануються розпочати навчання з фінансової грамотності, медіа грамотності, акторської майстерності, образотворчого мистецтва, української мови, іноземних мов тощо. Усі заняття в Гончаренко education and culture центрах проходять безкоштовно.

Відкриття Гончаренко Центру в Черкасах сталося завдяки підтримці ТОВ «Науково-інженерний центр «Сканер» (генеральний директор – Ренат Сінгатуллін).

Гончаренко центр-партнер Черкаси  гуртуватиме освітян, діячів культури, мистецтва, підтримуватиме творчі ініціативи та проєкти.

Ольга Квятковська

Фото з Фейсбук-сторінки Гончаренко центр-партнер Черкаси