На виборах до обласної ради пройшла партія ОПЗЖ, а Володимир Доманський став заступником голови облради. Сьогодні, 17 червня, активісти “Національного корпусу” прийшли до нього із вимогою піти у відставку. 

Відповідне відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував Ігор Зайчук.

За словами лідерами місцевого осередку “Національного корпусу” Дмитра Кухарчука, наразі Анатолій Підгорний перебуває у відпустці, а Володимир Доманський фактично виконує його обов’язки.  Активісти прийшли з плакатами: “ОПЗЖ не місце в Черкасах”, “Геть Доманського”, “Смерть українських воїнів на твоїй совісті” тощо.

“Така ситуація нас дуже сильно вражає. Оскільки Підгорний залишив Доманського фактично виконуючим обов’язки голови обласної ради. У той час, коли Медведчука судять за державну зраду, його люди сьогодні очолюють Черкащину. Це не є припустимо. Я думаю, що ви маєте піти у відставку, як людина, яка сповідує проросійські погляди, яка є відвертим колабораціоністом і людиною. Медведчука”, – сказав Дмитро Кухарчук.

На що Володимир Доманський відповів, що писати заяву не буде, тому що на виборах за нього проголосували 70 відсотків виборців.

У пресслужбі обласної ради повідомили, що Володимир Доманський наразі не є фактичним очільником обласної ради чи виконувачем обов’язків. Згідно з розпорядженням голови обласної ради Анатолія Підгорного, на час його відпустки на Володимира Доманського просто покладено виконання обов’язків.