За сприяння Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості технік-будівельник почав працювати у місцевому коледжі.

Раніше Вячеслав Гончаренко працював майстром будівельником, підсобним робітником, охоронником, апаратником оброблення зерна виробничої дільниці. Після звільнення з останнього місця роботи звернувся до районної служби зайнятості.

Тож враховуючи професійний досвід клієнта, кар’єрний радник запропонувала безробітному взяти участь у роботах тимчасового характеру. Як пояснили у районній службі зайнятості, після участі у таких роботах, збільшується можливість працевлаштуватися на постійне місце роботи до цього ж роботодавця.

У Тальнівському будівельно–економічному коледжі якраз з’явилася потреба у працівнику.

Виконуючи тимчасові роботи, Вячеслав зарекомендував себе сумлінним працівником і вже через місяць у коледжі відкрили вакансію на посаду робітника з комплексного обслуговування та ремонту будинків. Роботу запропонували саме Вячеславу.

Нині, викладачі коледжу, оцінивши майстерність працівника, приводять до Вячеслава студентів–будівельників, щоб той поділився досвідом виконання  будівельних робіт. Адже свої перші знання у сфері будівництва та ремонтних робіт, Вячеслав здобував саме тут, у коледжі, у свої студентські роки.