Протягом січня-червня 2021 року послугами Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості скористались 28 осіб із числа державних службовців, які були вивільнені в результаті реорганізації державних органів влади. Завдяки оперативному наданню профорієнтаційних послуг та активної співпраці пошукачів роботи з фахівцями районної служби зайнятості, 50% вищезазначених осіб працевлаштовані та успішно реалізують свої знання і навички, як в державних установах, так і в інших професійних сферах діяльності.

Про це інформує Христинівська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Так, наприклад, нещодавно Інна Петровська розпочала свій професійний шлях на посаді провідного фахівця відділу взаємодії з роботодавцями Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості. 18 років жінка працювала на державній службі та займала керівні посади відділів Христинівської районної державної адміністрації. Внаслідок реорганізації установи, посаду, яку займала Інна було скорочено і вона звернулась за послугами до районної служби зайнятості.

Колишня безробітна розповідає: «Не думала, що мені вдасться так швидко знайти роботу та ще й в такому дружньому колективі. Сподіваюсь, що мій досвід державного службовця стане в нагоді під час оволодіння новою, цікавою роботою в структурі служби зайнятості».