Нещодавно через аномальні опади затопило місто Керч в окупованому Криму. Відомий експерт-кліматолог вважає, що це може бути пов’язано з минулорічними спробами російської влади маніпулювати погодою і викликати штучні дощі.

“Намагаючись вирішити нерозв’язну проблему посухи, окупаційна влада звернулася до горе-вчених, які почали розкидати йодид срібла з літаків” -пояснив експерт, – “цей безвідповідальний експеримент може мати далекосяжні наслідки, природний баланс в атмосфері порушений. Посухи можуть чергуватися з повенями. Це можна порівняти з трагедією в Чорнобилі”.Самолет сбрасывает иодид серебра

Тривалі спроби Путіна вирішити проблему з пересихаючими водосховищами на півострові нарешті увінчалися “успіхом”. Однак тепер у людей інша проблема – повінь.

Більш того, як стверджують експерти, це може повторитися ще не один раз.

Безсумнівно, люди на сході кримського півострова терплять лихо. Там також введено надзвичайний стан. Проте, в даній ситуації знайшлося місце і для гумору. На відео, в якому відображений нинішній проросійський глава Криму Сергій Аксьонов, видно, як він і низка його наближених колег пересуваються на човні затопленими вулицями Керчі. Слідом за ними пливуть співробітники МНС, яким, після прибуття Аксьонова на місце події, в човні не вистачило місця:

Втім, питання про те, чому люди пересуваються вплав, а не на човні, залишається відкритим. Така ситуація демонструє ставлення окупаційної влади до населення Криму. На відео Сергій Аксьонов повністю ігнорує той факт, що співробітники МНС пливуть за човном і ніби їх не помічає. Також і на всьому півострові – народ страждає, а окупанти дивляться на них крізь пальці.