У Жашківській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості відбулася презентація провідного роботодавця ТОВ «Епіцентр-К» для 15 шукачів роботи.

У заході взяли участь директорка Жашківської районної філії Марія Штунь, завідувачка сектору взаємодії з роботодавцями Тетяна Щедріна, а також представники товариства – фахівчиня з підбору персоналу Яна Лимареєва та заступник начальника відділу складу «А» Євген Площик.

Яна Лимареєва розповіла про соціальні гарантії, які пропонує роботодавець, ознайомила присутніх зі сферою діяльності підприємства, організацією виробничого процесу, умовами праці, вахтовим методом роботи та рівнем заробітної плати.

Марія Штунь поінформувала присутніх про стан місцевого ринку праці, наголосивши, що: «Служба зайнятості, окрім решти соціальних послуг, пропонує своїм клієнтам працевлаштування, як в районі, так і за його межами, підвищення кваліфікації та вдосконалення професійного рівня шляхом навчання».

У результаті проведеного заходу, п’ять осіб зацікавилися запропонованими вакансіями: 1 особа домовилася про індивідуальну співбесіду на посаду комірника, 3 особи на посади комплектувальників і 1 особа зацікавилася пропозицією роботи вантажником. Охочі заповнили анкети та отримали направлення на медогляд.

Фахівці районної філії мають надію, що зустріч з представниками підприємства принесе лише позитивні результати шукачам роботи.