Одним із успішних прикладів тісної і плідної співпраці  Драбівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості з роботодавцями, є партнерство з ТОВ ЗК «Хорс», що займається вирощуванням зернових культур та являється одним із ринкоутворюючих підприємств області.

Про це інформує Драбівська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Лише з початку 2021 року за сприяння Драбівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості  було укомплектовано 56 вакансій на цього роботодавця. На підприємстві отримали постійне місце роботи безробітні за такими професіями, як: тракторист-машиніст сільськогосподарського  виробництва, водій автотранспортних засобів, підсобний робітник, електрозварник, токар, електромонтер, приймальник замовлень та інші.

Товариство постійно залучає безробітних до робіт тимчасового характеру. Участь  у таких роботах з початку поточного  року  взяли 23  безробітних.

«Підвищення довіри до служби зайнятості, створення довгострокових відносин з роботодавцями, здатність задовольнити їх актуальні потреби – завдання над якими щоденно працюють фахівці районної служби зайнятості» – відмітив директор Драбівської районної філії Валерій Хабло.