За ніч на Черкащині медики екстренки надавали допомогу травмованим у п’яти аваріях.

Про це повідомляє пресслужба КНП «Обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР, передає ChesnoNews.

Близько 23-ї години учора неподалік Кам’янки біля заправки зіштовхнулися два автомобілі ВАЗ. Допомоги медиків потребували 27-річний чоловік з порізами та ранами обличчя і 26-річний чоловік з переломом гомілковостопного суглобу. Обох їх доправили до Кам’янської ЦРЛ.

Близько 1-ї години сьогодні перед селом Полянецьке, що на Уманщині, зіштовхнулись два легковики. В одній із автівок перебувала 21-річна жінка на 36-му тижні вагітності. Надавши допомогу на місці, медики швидкої доправили її до Уманського пологового будинку зі стресовою реакцію.

О 1:30 надійшов виклик, що поблизу села Гладківщина на переїзді перекинувся автомобіль, На місці події медики надавали допомогу 39-річній жінці зі забоєм гомілки та ситуаційною реакцією.

О 3:38 диспетчеру екстренки повідомили, що на дорозі від села Домантове до села Піщане, що на Золотоніщині, під колеса автомобіля втрапив пішохід. Чоловіка приблизно 40-ка років медики доправили до Золотоніської багатопрофільної лікарні зі закритою черепно-мозковою травмою та у стані коми.

О 4:27 диспетчер екстренки прийняла виклик, що неподалік Канева, біля птахофабрики «Наша Ряба» зіштовхнулися легковик і вантажівка. На місці події працювали дві бригади швидкої. Допомоги медиків потребували 27-річний чоловік зі закритою черепно-мозковою травмою та відкритим переломом передпліччя і 45-річний чоловік зі закритою черепно-мозковою травмою. Обох пацієнтів медики доправили до Канівської ЦРЛ. Чоловік приблизно 30-ти років загинув під час аварії.