Талановиті діти з усієї області виступили разом із зірками українського шоу-бізнесу в межах “Дитя ЧЕ Concert”. Захід мав благодійну мету.

Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА передає ChesnoNews.

Цей концерт відбувся за ініціативи та підтримки голови ОДА Олександра Скічка та його дружини Єлизавети Юрушевої, а також ГО “Сила дівчат”Участь у ньому взяли пів сотні дітей. На одній сцені із зірками вони змогли розкрити свої таланти та допомогти новонародженим. За кошти від продажу квитків буде придбано інкубатор для новонароджених у Золотоніську багатопрофільну лікарню, а також інфузомат в обласний Неонатальний центр.Під час концерту талановиті діти області співали, танцювати та грали разом із зірками українського шоу-бізнесу – Артемом Пивоваровим, TAYANNA, Владом Дарвіним, TARABAROVA, Денисом Реконвальдом, OLEYNIK, дуетом TamerlanAlena, примою-балериною Катериною Кухар та прем’єром Олександром Стояновим, а також піаністом Євгеном Хмарою. Ведучими концерту стали Тимур та Інна Мірошниченки. Усі артисти виступили безкоштовно для допомоги новонародженим та підтримки юних талантів.

Голова Черкаської ОДА наголошує: такими заходами в області задають новий тренд на благодійність.

– Це було яскраве шоу для глядачів у залі та колосальний досвід для дітей на сцені, – зауважує Олександр Скічко. – Надзвичайно важливо також, щоб люди звикали займатися благодійністю, це має бути не винятком, а нормою. Хочеться, щоб таких заходів було більше. Ми таким чином показуємо приклад, що це можна і потрібно робити.

За словами Єлизавети Юрушевої, такі виступи – неабияке джерело впевненості для дітей та урок благодійництва на майбутнє.

– Такі «дорослі», серйозні виступи на великій сцені разом із уже реалізованими зірками шоу-бізу дають дітям упевненість і розуміння, що в  житті немає нічого неможливого, – зазначила вона. – Ця впевненість у собі є запорукою кращого майбутнього для всіх нас. Завдяки цікавості публіки, ми повністю досягли поставленої благодійної мети.