28 серпня на території Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області відбулось шикування правоохоронців, які нестимуть службу у місцях компактного проживання і паломництва брацлавських хасидів.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Понад півсотні патрульних поліцейських Черкас, Києва, Дніпра, Житомира, Вінниці та  Одеси протягом двох тижнів забезпечуватимуть безпеку як місцевих жителів, так й іноземних гостей під час святкувань юдейського нового року, Рош га-Шана.

Окрім того, до превентивного відпрацювання міста та району долучилися представники громадського формування Уманщини “Штурм”.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Сергій Коваленко та заступник начальника превентивної діяльності поліції Уманщини Василь Козиненко провели інструктаж й зазначили на дотриманні законності, правил безпеки та ввічливого ставлення до громадян.

Після закінчення інструктажу поліцейські відбули по місцях несення служби.

Черкаська поліція готова до забезпечення публічного порядку й безпеки громадян в Умані, і наразі правоохоронці несуть службу в посиленому режимі.