Цієї ночі невідомі розписали фасад та захисні ролети офісного приміщення Черкаської обласної організації політичної партії “Слуга Народу” лайливими написами та зображеннями. Також пошкодили фасад сусіднього приміщення. Окрім цього, в обласному центрі один із бордів кандидата від “Слуги Народу” Віталія Войцехівського зіпсували фарбою.

Про це інформує пресслужба партії, передає ChesnoNews.

Факти вандалізму зафіксували правоохоронні органи.

“Ми розцінюємо це як політичну провокацію. Стара політика, політика брехні та корупції, ніяк не може змиритися з тим, що її панування – з приходом команди Президента Володимира Зеленського – скінчилося.

Як відомо, на 197-ому окрузі стартували довибори у Верховну Раду України. І коли закінчуються аргументи, на жаль, у хід ідуть хуліганство і вандалізм. Партія “Слуга Народу” прозоро веде виборчу кампанію. Закликаємо і наших опонентів до чесної та конкурентної боротьби, а не опускатися до дрібних хуліганських методів.

Раджу займатися реальними справами на благо громади, а діям вандалів мають дати оцінку правоохоронні органи. Сподіваємося на оперативне розслідування цього ганебного факту”, – заявив голова Черкаської обласної організації партії “Слуга Народу”, народний депутат України Олександр Завітневич.