На Черкащині розшукували 11-річного уманчанина, який 18 вересня пішов з дому, й за два дні не повернувся. Хлопця знайшли, поліцейські передали його матері. Він перебував у знайомих.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Дитину розшукували впродовж двох днів дня поліцейські Уманського районного управління, працівники ювенальної превенції, групи реагування патрульної поліції, дільничні офіцери поліції, слідчі та оперативників карного розшуку і рідні.

Мобільні групи з пошукової операції розділилися і приклали максимум зусиль, аби знайти хлопця та повернути додому. Перевірялися усі можливі місця, де б він міг знаходитися. Знайшли його у знайомих, недалеко від дому. На щастя, жертвою злочину він не став. Життю та здоров’ю малого уманчанина нічого не загрожує.

Наразі, правоохоронці передали хлопчика батькам й проводять з родиною профілактичну роботу. Також у неповнолітнього поліцейські з’ясують причини такого вчинку.

Поліція Черкащини вдячна небайдужим громадянам та ЗМІ за допомогу у розповсюдженні інформації про розшук неповнолітнього!