21 вересня відбулось жеребкування футбольного турніру «Кубку міського голови – ЛНЗ». Його провели мер Черкас Анатолій Бондаренко разом із секретарем ради Юрієм Тренкіним. Відтак, став відомим склад трьох груп, які змагатимуться за першість.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

До групи «А» потрапили команди «ЮГ-2000», «Карбон», «Інтерпліт», «Коммат», до групи «В» – «Рувер», «Авангард», «Енергія» і «Гарантбуд-2020», до групи «С» – «Команда Бондаренка», «Цетус», «Слобода» та «Легіон».

– Щиро бажаю всім учасникам гарного старту! Хай кожному вдасться продемонструвати максимальний потенціал команди та отримати під час змагань заряд нових вражень і гарних емоцій, – сказав під час жеребкування міський голова Анатолій Бондаренко. – Футбол – це завжди гарні емоції та здорове суперництво, а проведенням ось таких турнірів ми хочемо мотивувати до занять спортом та здорового способу життя.

Кубок цього турніру є перехідним. Перед жеребкуванням його міському голові передав керівник команди «Карбон», яка перемогла в минулогорічному турнірі, Нарек Казарян. Після фінальної зустрічі 8 жовтня головний трофей турніру вручать новому переможцю.

Секретар міської ради Юрій Тренкін додав, що вперше футбольні матчі на кубок міського голови провели в минулому році. Тоді змагання викликали неабиякий ажіотаж і серед учасників, і серед уболівальників.

– Цьогорічний турнір обіцяє бути цікавим та напруженим, – сказав він. –  Усі команди сильні та високого рівня. Яким би не був фінальний результат, впевнений, що ми побачимо красиву гру.

Нагадаємо, 24 вересня в Черкасах стартує «Кубок міського голови – ЛНЗ» з футболу, який триватиме до 8 жовтня. Ігри відбуватимуться на спортивному майданчику ЗОШ №34 з понеділка по п’ятницю: з 18.00 до 21.30. За перемогу змагатиметься 12 команд.