З майбутньою професійною діяльністю Вікторія Боровик визначилася ще в дитинстві. Завжди любила рахувати. Тому після школи вступила до Полтавського університету споживчої кооперації України, де здобула вищу освіту за омріяною спеціальністю «Облік і аудит».

Про це розповідає Чорнобаївська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Кар’єра молодої бухгалтерки складалася успішно. Спочатку працювала оператором електронно-обчислювальних машин, потім 7 років – бухгалтером Чорнобаївського госпрозрахункового кооппідприємства, наступні 4 роки працювала бухгалтером у приватного підприємця.

Однак, несподівано Вікторія залишилася без роботи. За допомогою звернулася до фахівців Чорнобаївської районної служби зайнятості.

Спілкуючись з профорієнтатором, визначилася з основними передумовами успішного проходження співбесіди з роботодавцем.

Уже під час наступного відвідування, фахівчиня запропонувала жінці вакансію менеджера з постачання у приватному підприємстві «ІМПЕРІАЛ ПЛЮС».

Роботодавець відразу відмітив цілеспрямованість, відповідальність та комунікабельність претендентки на посаду. Тому за результатами співбесіди, жінку прийняли на роботу.

«Я чітко розуміла, що хочу працювати в хорошому колективі. Також для мене важливо використовувати свій досвід та здобувати новий. Сьогодні я щаслива, що  працюю в колективі, де панує повага. Ми – команда однодумців. Мабуть, в цьому запорука успіху нашого підприємства», – ділиться Вікторія.