Син посварився з матір’ю та пішов із дому. Наступного дня його знайшли мертвим у річці. За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

До Черкаського районного управління поліції 71-річна жителька Городища заявила про зникнення 45-річного чоловіка.

Жінка розказала, що 23 вересня сильно посварилася з сином, він взяв документи та гроші й пішов з дому нічого не сказавши матері. Через день після сварки, чоловіка знайшли мертвим у річці. На його шиї було видно сліди від удушення.

Правоохоронці з’ясували, що після конфлікту з матір’ю чоловік поїхав до знайомих. Утрьох вони випивали, а далі, господиня вирішила провести гостя додому.

Дорогою між чоловіком та жінкою почалася суперечка з бійкою. Коли потерпілий впав на землю, зловмисниця наступила ногою на горло та придушила. Коли побачила, що знайомий не подає ознак життя, скинула його тіло до річки.

Правоохоронці затримали 58-річну місцеву жительку, яку підозрюють в умисному вбивстві.

За процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури, слідчими Черкаського районного управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз вирішується питання щодо обрання затриманій запобіжного заходу.