Департамент соціальної політики Черкаської міської ради продовжує організовувати санаторно-курортне лікування для постраждалих учасників Революції Гідності, учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Начальник управління соціальних гарантій та персоніфікованого обліку департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Валентина Литвинович пояснює:

«Для взяття на облік щодо забезпечення санаторно-курортним лікуванням вказані особи чи їх законний представник подають:

• заяву;
• медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о;
• копію відповідного посвідчення.
Учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та учасники війни також подають:
• копію військового квитка (за наявності);
• копію документа, що підтверджує безпосередню участь (забезпечення проведення) особи в АТО/ООС чи заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

У разі відсутності посвідченні ветерана війни подається посилання на норму Закону, відповідно до якої встановлено статус.

Перераховані вище документи треба подати в департамент соціальної політики Черкаської міської ради за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, громадська приймальна, робоче місце № 5, попередньо записавшись телефоном за номерами: (0472) 54 22 01; 71 01 94; 37 23 52.

Телефон для довідок: (0472) 37 63 41.