Ще три інтерактивні спортивні майданчики відкрили вчора, 7 жовтня. Тепер займатися спортом на нових локаціях та за спеціальними програмами можуть жителі Канева, Новодмитрівки та Благодатного.

Про це повідомила заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова, передає ChesnoNews.

Такі активні парки розташовані у скверах і зелених зонах. Усі охочі мають змогу займатися спортом з олімпійськими чемпіонами, зірками українського спорту, зірками телебачення та естради, просто навівши свій телефон на табличку з QR-кодом.

«Аби обрати вправи для свого рівня фізичної підготовки, відскануйте QR-код на локації, оберіть інвентар, що пропонується, і ви готові до занять. Активні парки – це ініціатива Президента України, покликана зробити спорт доступним для кожного, незалежно від віку, фізичної підготовки чи фінансової спроможності. Адже фізична активність – запорука нашого здоров’я та довголіття», – сказала Лариса Кошова.

Долучився до урочистого відкриття майданчиків начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Іван Солодкий і голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда.

Загалом на Черкащині у межах соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» діятимуть 23 активних парки. Нагадаємо, раніше відкрили активні локації у Ватутіному, Звенигородці, Христинівці, Смілі, Бобриці та Мокрій Калигірці, в Черкасах, Золотоноші та Умані.