Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА презентував туристичний потенціал Черкащини на Виставці «27й Міжнародній туристичний салон «Україна» UITM’2021». Він відбувся 05 та 06 жовтня у Києві.

Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА, передає ChesnoNews.

Сюди завітали понад 50 учасників з 10 країн світу. Свої виставкові павільйони представили Болгарія, Єгипт, Мальдівські острови. Також були презентаційні стенди України, Індії, Литви, Німеччини, Франції, Чорногорії, Uzbekistan Airways.

Крім того, паралельно з Виставкою, відбувся UITM-Форум туристичних агентств України, який зібрав понад 200 представників турагенцій та агентських мереж.

Гості та учасники Виставки долучалися до обговорення таких актуальних тем, як: «Грамотна організація роботи турагенції. Інструменти», «Лідогенерація», «Маркетингові інструменти та бурхливі будні тур агента».

UITM служить ефективною міжнародною платформою для консолідації та спілкування професіоналів туристичної галузі з України та з-за кордону.

Кожен гість, туроператор та ті, хто так чи інакше дотичний до туристичної галузі, міг отримати фахову консультативну допомогу щодо організації подорожей Черкащиною.

Черкащині є що показати і чим здивувати туриста. Організовуйте свої подорожі за допомогою мобільного додатку  і обирайте свій маршрут #Черкащина_місце_сили.

Завантажити безкоштовно мобільний додаток «Подорожуй Черкащиною» за посиланнями:

для iOS – https://cutt.ly/if8hGFY

для Android-https://cutt.ly/4f8hKnj