У міському Будинку культури ім.І.Кулика відбулися урочистості з нагоди 21-ї річниці створення військової частини 3061 Національної гвардії України. 25-й окремий батальйон (25 ОБ НГУ, в/ч 3061) — підрозділ у складі Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

«Наш колектив невеликий, але ті завдання, які покладені на нас – дуже відповідальні і різноманітні. Ми спільно з представниками національної поліції охороняємо громадський порядок, слідкуємо за його дотриманням під час масових заходів, проводимо карантинні та антитерористичні заходи, здійснюємо конвоювання та охорону під час судових засідань спільно з судовою охороною, надаємо допомогу населенню під час стихійного лиха або техногенних аварій спільно з ДСНС, а також охороняємо нашу державу. Завдань багато, але ми завжди готові до їх виконання», – зазначив командир військової частини Михайло Жуковський.

На адресу військовослужбовців лунали слова привітання від представників влади і колег. Від імені міського голови Анатолія Бондаренка військових привітала його заступниця Марина Гаркава.

«Дорогі військовослужбовці! Щиро вітаю вас із річницею створення вашої частини. Дякуємо вам за сумлінну службу і за те, що допомагаєте у тому, щоб на вулицях нашого міста було спокійніше. Бажаю міцного здоров’я вам та вашим родинам, а усім нам – мирного неба над головою!», – зазначила вона.

Також Марина Гаркава вручила подяки міського голови чотирьом військовим: В’ячеславу Русанову, заступнику командира військової частини з тилу – начальнику тилу; Дмитру Мудраку, заступнику командира військової частини із роботи з особовим складом;  Сергію Міщенку, начальнику автомобільної служби технічної частини; Віталію Кущенку, головному сержанту стрілецької роти. Також заступниця міського голови Марина Гаркава і директор департаменту ЖКК Олександр Яценко вручили військовослужбовцям цінний подарунок.

Після привітань та вручення нагород військових розважили творчі колективи МБК ім. І.Кулика та Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України.