По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, в Одесі висадився російський десант, а війська РФ перейшли кордон під Харковом.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“Розпочалося вторгнення. Щойно були ракетні удари по центрах військового Управління, аеродромах, військових складах у Києві, Харкові, Дніпрі. Йдуть артилерійські обстріли кордону”, – написав Геращенко.

Цю інформацію підтвердив журналіст Юрій Бутусов.

“Росія атакувала Україну і її війська перетнули наші північні кордони. Атаковані військові об’єкти по всій країні, передусім частини протиповітряної оборони, авіабази, системи управління. Збройні сили Украіни чинять опір”, – написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

Також, як у своєму telegram каналі повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, ракетні удари почались по Києву, Харкову та іншим містам України, в Одесі російський десант висадився в районі Фонтанки, а біля Харкова війська РФ перейшли державний кордон.

Як заявив секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі УП, Президент скликає Раду Національної безпеки і оборони. Вона введе воєнний стан.

Небо над Україною закрили.