13 березня 2022 року в бою біля сумнозвісного села Мощун Бучанського району Київської області внаслідок артилерійського обстрілу зброєю важкого калібру загинули одразу двоє воїнів із Золотоніщини – 29-річний старший солдат Валентин Пугач та 42-річний молодший сержант Олександр Головко. Герої проходили службу в одній з механізованих бригад ЗСУ.

Про це інформують в Золотоніській районній військовій адміністрації, передає ChesnoNews.

6 квітня в Золотоноші, незважаючи на негоду та пронизливий вітер, на Алею Слави попрощатися з Валентином Пугачем прийшли рідні, близькі, військові, представники влади та небайдужі громадяни. Без батька залишилися двоє дітей – донька Юліана та синочок Марк. Висловлюємо щирі співчуття родині Героя, вічна пам’ять!

15 квітня в селі Шрамківка на Драбівщині в останню путь провели Олександра Головка. Живим коридором і з почестями зустрічали односельці Героя, якого знали і назавжди запам’ятають як щирого, доброго та люблячого чоловіка, батька, сина і брата. Олександр Іванович раніше мав бойовий досвід, брав участь в антитерористичній операції на Сході, нагороджений відзнаками і медалями та до останнього подиху залишився вірним сином нашої країни. Співчуття і шана великій родині загиблого, світла пам’ять.

Вічна пам’ять Героям!