Відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській, Київській та Чернігівській областях.

В Запорізькій області в районі Гуляйполя тривають запеклі бої. Вночі активно працювала артилерія з обох боків.

У Дніпропетровській області ніч пройшла спокійно, але вранці стався “приліт” ракети у село Синельниківського району. Попередньо — без загиблих і постраждалих. Дані щодо наслідків з’ясовуються.

У Харкові вночі тривали обстріли міста, зокрема, крайнього східного житлового району Салтівка. Одна людина поранена. Протягом доби загарбники обстрілювали населені пункти Богодухівського, Ізюмського та Лозівського районів Харківської області.

У Луганській області зафіксовано 16 масованих артилерійських атак за добу. Загорілось 20 будинків та дві школи, зокрема, 5 будинків у Гірському та 10 у селі Горіховому. Інформація уточнюється внаслідок високої інтенсивності воєнних дій.

У Донецькій області зафіксовані авіа- та ракетні удари, артилерія била по всій лінії фронту. У Мар’їнці, Красногорівці, Новомихайлівці відбулись невдалі спроби прориву. Місто Лиман перебуває під постійними обстрілами з артилерії. В Очеретинській ТГ розпочали самознищуватись міни, які вчора вночі були розкидані смерчем. Вибухи продовжуються, на цей час постраждалих немає. Ситуація у Маріуполі без змін.

Ворог подовжує бойові дії на території Херсонської області та обстріл сусідніх областей. Через вибухи є багато знищених будинків та поранених громадян. Критичною залишається ситуація у селах, які межують з Миколаєвом, Снігурівкою, Зеленодольським та Кривим Рогом. Ситуація в області залишається складною.