На платформі МояВійна опубліковано вже понад 2,7 тисячі історій про війну в Україні. Станом на 1 травня, розповіді українців зібрали майже 4 мільйони переглядів.

«Саме з цією метою був запущений Міжнародний проєкт #МояВійна – розказати світу правду про війну в Україні та привернути увагу пересічних громадян інших країн до цієї події, не дати її замовчати. І ми бачимо, що історії, які розміщують українці, свідками яких вони стали, мають мільйонний приріст переглядів щотижня», – зазначила Анастасія Бондар, заступник Міністра культури та інформаційної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Аби якомога більше людей змогли дізнатися правду про російські злочини в Україні, на порталі mywar.mkip.gov.ua з’явилася можливість автоматичного перекладу від Amazon на понад 40 мов світу.

Нагадаємо, Міжнародна платформа МояВійна – проєкт, який ініціювали Міністерство культури та інформаційної політики України, Асоціація інноваційної та цифрової освіти та компанія «Totonis». На платформі українці публікують власні історії про війну, а також відео та фото підтвердження військових злочинів, які скоюють російські військові на території України.