2 травня близько восьмої години вечора на спеціальну лінію 102 звернувся місцевий мешканець та повідомив, що невідомі особи обікрали квартиру на вулиці Самійла Кішки у Черкасах.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Працівникам управління карного розшуку, спільно з поліцейськими Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, вдалося оперативно затримати 26-річного місцевого жителя, який займався квартирними крадіжками. У нього вилучили речі, що належать черкащанам.

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Наразі за процесуального керівництва прокуратури міста Черкаси черкащанину повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Встановлено, що підозрюваний скоїв чотири квартирні крадіжки. Наразі проводиться перевірка на причетність фігуранта до вчинення аналогічних злочинів на території Черкаської області.

Слідство триває.