24 травня близько 19:25 години працівники управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області помітили підозрілого чоловіка на вулиці Сержанта Жужоми у Черкасах. Його зупинили для перевірки.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Під час поверхневого огляду 34-річний чоловік видав працівникам поліції сім пакетиків з наркотичною речовиною, ймовірно канабісом, сім пакетиків із кристалічною речовиною та вісім пакетиків із психотропною речовиною, схожою на амфетамін.

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання правопорушника та виявили ще 42 пакетики з психотропною речовиною та дві банківські картки з нашаруванням наркотичної речовини.

Слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції вилучила речові докази й направила їх на експертизу. Правопорушника затримали.

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. Слідство триває.

Правоохоронці продовжують працювати у посиленому режимі та забезпечувати правопорядок на Черкащині.