Хоча сучасний ринок розумних телефонів багатий та різноманітний, одне з провідних місць в даній ніші упевнено утримує відомий китайський бренд Xiaomi, якому вдалося налагодити випуск смартфонів з потужним начинням, котрі мають оптимальне співвідношення «ціна – якість».

Загалом, китайська компанія за роки свого існування подарувала світу чимало різних моделей сучасних смартфонів, серед яких яскраво виділяється апарат з флагманськими характеристиками Poco X3 Pro. До речі, детальніше про девайс можна дізнатись за посиланням https://y.ua/smartfony/xiaomi-poco-x3-pro/c11258-f=1:592_1777:67362/, як і замовити його всього в декілька кліків.

Дійсно апарат вийшов більш ніж вдалим, він ідеально поєднує в собі передові технології, простоту використання і лаконічний дизайн, який відповідає сучасним трендам. І це далеко не всі сильні сторони гаджета. Розглянемо це питання детальніше.

Ключові плюси Poco X3 Pro, на які варто звернути увагу

Найголовнішою перевагою розумного телефону від Сяомі є, безперечно, ціна. Тобто за розумні гроші користувач отримує першокласний смартфон з багатими можливостями, а його технічні характеристики нічим не поступаються флагманським моделям.

Чим привабливий Poco X3 Pro:

  • По-перше, надпотужний процесор. На борту Poco – чип Snapdragon 860 Octa-core від Qualcomm, доповнений 6 (8) Гбайт оперативної пам’яті. Цього більш ніж достатньо для виконання як повсякденних задач, так і для роботи з додатками, які потребують значний ресурс;
  • По-друге, великий тачскрін. Діагональ дисплею складає цілих 6.67 дюйма, а роздільна здатність – 2400 х 1080 пікселів. Екран виконаний за технологією IPS, здатен реалістично передавати картинку. Крім того, він захищений загартованим склом, що є досить стійким до подряпин та інших механічних пошкоджень;
  • По-третє, величні фотоможливості. Виробник укомплектував девайс чотирма основними камерами на 48, 8, 2 і 2 мегапікселей, а також 20 Мп фронталкою. Смартфон робить дуже якісні світлини та відео, користувачу доступно безліч функцій та опцій в налаштуваннях камери, завдяки яким вдасться знімати справжні фотошедеври;
  • По-четверте, оптимальна автономність. Poco X3 Pro отримав потужну акумуляторну батарею ємністю 5160 мА*г з технологією швидкого заряджання. Апарат не тільки довго триматиметься на плаву, але й заряджатиметься доволі оперативно;
  • По-п’яте, максимально надійний захист. Смартфон має сканер відбитків пальців, а також сканер обличчя, які дозволяють добре захистити дані девайса від сторонніх очей.

Варто також відзначити достатню кількість пам’яті на вбудованому накопичувачі (128, 256 Гбайт), а також можливість її розширити з допомогою microSD до 256 Гбайт.

Коли у вас виникла потреба у потужному та багатофункціональному смартфоні, який однаково добре справлятиметься з різними завданнями, Poco X3 Pro від Xiaomi – найкращий варіант, який приємно здивує вас не тільки широкими можливостями, але й приємним цінником.