Уманчанин викрав 200 метрів кабелю інтернету та телебачення і намагався його перепродати. Крадіжку зафіксувала камера відеоспостереження. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження.

Про це інформує пресслужба поліції Черкащини, передає ChesnoNews.

Чоловіка, який зрізав кабель на вулиці Енергетичній в Умані зафіксувала камера відеоспостереження. Помітивши крадіжку працівник однієї з інформаційно-комунікаційної мережі міста одразу повідомив до поліції.

Слідчо-оперативна група Уманського районного управління поліції прибула на місце події та провела огляд. Правоохоронці вилучили відео та почали встановлювати особу.

Працівники кримінальної поліції спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки у Черкаській області провели оперативно-розшукові заходи. Чоловіка, який здійснив правопорушення викрили.

Ним виявився 40-річний, вже судимий, уманчанин. У скоєному він зізнався. Чоловік пояснив правоохоронцям, що викрав майно для подальшої реалізації.

Загальна сума завданих збитків становить понад 15 тисяч гривень. Дії чоловіка кваліфікували за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Наразі за процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури вирішується питання щодо оголошення правопорушнику про підозру. Слідство триває.