У Смілі, а саме у районі вулиць Соборна і Федорова, і на всіх вулицях, починаючи із Родини Бобринських і до Одеської – у ці вихідні не буде водопостачання.

Про це інформує видання Сміла.UA, передає ChesnoNews.

Воду планують відключити вже з п’ятниці, 15 липня. Її не буде 2-3 дні, тому потрібно створити необхідний запас води.

Відключення водопостачання пов’язане із плановими ремонтними роботами – заміною труб на ділянці вул.Соборна-вул.Федорова.

Наразі працівники КП «Вод Гео» здійснюють підготовчі роботи. До кінця тижня планують змінити близько 250 метрів труб і зробити новий сучасний пластиковий трубопровід.

Працівники водоканалу пояснюють, що цей ремонт планувався вже давно. Він недешевий і дуже відповідальний, на підприємстві більше року збирали й економили кошти, щоб закупити необхідні матеріали та розпочати реконструкцію даної ділянки трубопроводу.

Працівники КП «Вод Гео» вже втомились щотижня їздити на вул. Соборну-вул.Федорова і постійно там ремонтувати якісь пориви. Тож настав час замінити труби і вирішити цю проблему.

Оскільки існуючий трубопровід побудований ще у 50-60 роках минулого століття, його мережі старі і зношені. Та ще й поруч знаходяться мережі РЕМ, які пошкоджують трубопровід водоканалу.

Тож перед працівниками «Вод Гео» стоїть складне і відповідальне завдання – відремонтувати важливу ділянку водомережі. Комунальники обіцяють працювати цілодобово і кількома бригадами, щоб скоріше все зробити та щоб у смілян було менше клопотів.

Адміністрація КП «Вод Гео» перепрошує своїх споживачів за тимчасові незручності та відсутність води. Але ці ремонтні роботи потрібно здійснити.

Також працівники водоканалу планують нові ремонти мереж на інших ділянках міста.