Електричні чайники практично витіснили аналоги, що нагріваються на плиті. Пояснити тенденцію нескладно: виробники пропонують стильні функціональні рішення для будь-яких потреб, а вода в них кип’ятиться в рази швидше. Один із популярних брендів – компанія Tefal. У чому особливості техніки цього виробника – розберемося далі.

Чим цікаві електрочайники Tefal

Електричні чайники Tefal – мінімалістичний дизайн з різноманітним функціоналом. Виробник активно впроваджує інновації, тому кожен покупець може знайти відповідний виріб з урахуванням особистих переваг та виділеного бюджету.

Чайники Tefal відрізняються високою якістю, надійністю та довговічністю – вони розраховані на широке коло споживачів. Легкі та зручні, практичні та компактні, вони чудово підходять як для експлуатації в домашніх умовах, так і для використання в офісі.

Різноманітність електричних чайників Tefal

Популярний французький бренд виготовляє електрочайники з різними характеристиками. Побутові прилади розрізняються за обсягом, матеріалом виготовлення, функціоналом, дизайном. Серед існуючих моделей нескладно вибрати чайники у Рівному для дому (стандартні або оригінальні, необхідного об’єму), для офісу (великі, з функцією регулювання температури для приготування різних напоїв) або дорожні варіанти. Останні відрізняються компактними розмірами, меншою місткістю та потужністю.

Як вибрати найкращий чайник Tefal: головні параметри

Щоб вибрати хороший електрочайник для дому або офісу, достатньо правильно оцінити пристрій, який сподобався. Вибрати чайник Tefal за параметрами можна на сайті магазину АЛЛО. Потрібно враховувати найважливіші характеристики. До таких відносяться:

  • Тип нагрівального елемента. Сучасні пристрої оснащуються переважно дисковими нагрівачами. Вони безпечні, практичні, їх легко очищати від накипу.
  • Матеріал корпусу. Пластик, метал, скло або нержавіюча сталь – компанія Tefal пропонує великий вибір рішень. Кожна з конструкцій вирізняється специфічними особливостями. Наприклад, пластикові легкі, різноманітні за кольором, менш травмонебезпечні. Металеві швидше нагріваються, але й остигають, стійкі до механічних пошкоджень. Скляні складно назвати практичними, але вони мають оригінальний дизайн. Переваги виробів із нержавіючої сталі – відмінні антикорозійні властивості.
  • Потужність. Оптимальні параметри 2000–2400 Вт. Необхідно обов’язково простежити за правильним співвідношенням потужності техніки та її місткістю.
  • Додаткові характеристики. Зручними вважаються пристрої з механізмом відкривання, шкалою рівня води, підсвічуванням, режимом регулювання температури.

Техніка від популярного французького бренду – відмінне рішення завдяки ціновій доступності, чудовій якості та сучасному функціоналу.