Депутати Черкаської обласної ради звернулися до Президента Володимира Зеленського та голови ВРУ Руслана Стефанчука щодо обвинувачень, які поширюються в соцмережах на адресу начальника ЧОВА Ігоря Табурця.

Про це інформує пресслужба облради, передає ChesnoNews.

Йдеться про допис нардепа Віталія Войцехівського. Такі звинувачення, вочевидь, мають на меті знищити репутацію посадовця.

– Співпрацюючи з начальником ЧОВА, ми мали можливість оцінити його роботу, і вважаємо доцільним зазначити, що інформація, наведена у повідомленні, не містить конкретних фактів. За час перебування на посаді Ігор Табурець проявив себе порядною людиною та професійним керівником, який постійно вболіває за проблеми області. В умовах постійної загрози обстрілів збройними формуваннями РФ, Ігорю Табурцю вдається забезпечити життєдіяльність області, в першу чергу комунального господарства та інших соціально значущих сфер, налагодити співпрацю з активом області тощо, – йдеться в тексті звернення.

Обласні обранці висловили підтримку очільнику ЧОВА та звернулися до керівництва держави з проханням вжити заходів щодо припинення безпідставних звинувачень стосовно посадовця та не допускати повторення таких ситуацій в майбутньому.

– Вважаємо, що консолідація зусиль всіх органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, недопущення розколу суспільства у воєнний період є найпріоритетнішим для здобуття Перемоги, – зазначено в тексті звернення.

Нагадаємо, раніше депутати Черкаської міської ради висловили свою підтримку керівнику Черкаської області Ігорю Табурцю та звернулися до вищого керівництва держави із проханням дати належну оцінку діям народного депутата України Віталія Войцехівського, які мають на меті дискредитувати Ігоря Табурця.