Підлогові кулери для води — це не розкіш, а необхідність для великої кількості житлових і адміністративних будівель зі старими водопроводами.

Керівники офісів уже давно це зрозуміли, тому такі агрегати встановлено майже в кожній сучасній компанії. Чиста вода є запорукою здоров’я організму. А якщо її можна ще й охолоджувати чи підігрівати — це взагалі знахідка. Такі функції мають здебільшого підлогові кулери. Головне — домовитися про вчасне постачання бутлів, і у вас завжди буде смачна та безпечна вода.

Переваги підлогових кулерів

Підлогові кулери для води в Києві — це потужні системи для подавання води, які можуть бути обладнані додатковими шафками, холодильником для пляшок із напоями. Такі агрегати мають низку переваг:

  • забезпечують велику кількість людей чистою питною водою;
  • можуть охолоджувати напої;
  • є повноцінною заміною чайника, підігрівають воду без кип’ятіння, зберігаючи всі поживні речовини;
  • можуть мати функцію газування води;
  • вирізняються економічністю та зручністю у використанні.

Завдяки підлоговому кулеру можна втамовувати спрагу в спеку, а восени і взимку використовувати його для заварювання смачного чаю чи приготування каш. Широкий вибір варіантів дизайну дає змогу підібрати апарат під будь-який інтер’єр.

Підлогові кулери не потребують додаткових меблів, це абсолютно самостійна конструкція. У них може бути багато додаткових опцій, таких як озонування води, захист від маленьких дітей, холодильна шафка для їжі.

Такі кулери можуть мати різні механізми відкривання кранів:

  • кнопкове управління;
  • важільне.

Підлогові кулери для води бувають із нижнім і верхнім завантаженням. Зміна бутлів у нижній частині апарата — це ідеальний варіант для літніх людей або для тих, кому не можна піднімати важкі речі.

Де купити підлогові кулери для води

Придбати якісні підлогові апарати для забезпечення питною водою можна в магазині Кулерова Funky Company. У каталозі представлено багато цікавих моделей найпопулярніших модифікацій. Крім самого кулера, ви можете купити тут додаткові аксесуари, такі як диспенсер, помпа, пурифаєр або спеціальний дизайнерський чохол. В інтернет-магазині часто проводять розпродажі, а також бувають цікаві акції та вигідні знижки. Наприклад, можна обміняти старий кулер на новий за особливими умовами.

Кулери дають можливість регулярно пити чисту якісну воду, що позитивно впливає на весь організм.