У матчі сьомого туру Чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги уманські “Пантери” зустрічалися в гостях зі столичним “Динамо”.

Про це розповідає пресслужба ФК “Динамо” Київ, передає ChesnoNews.

Як і очікувалося, киянки з перших хвилин гри взяли ініціативу до своїх рук і зі старту поєдинку проводили атаку за атакою. Так, на 4-й хвилині Анна Прокопенко подала м’яч зі штрафного – Леся Словак скористалася помилкою Аліни Герасименко та закотила м’яч у сітку воріт. Гол на перших хвилинах додав впевненості динамівкам і гра повністю перейшла на половину поля «Пантер», лише зрідка футболістки команди уманської вибігали в контратаки.

На 29-й хвилині Анастасія Дружченко розігнала потужну атаку – цього разу голкіпер «Пантер» зуміла врятувати свою команду. А за кілька хвилин динамівки знову могли подвоїти свою перевагу – Кликова пробила в дальній кут, але не влучила в ціль.

Уманська команда глибоко сіла в оборону, проте це не завадило киянкам створювати свої моменти, але для реалізації не вистачало то останнього пасу, то точності.

Динамічно розпочався другий тайм. Перспективний момент був у Анни Мирончук, але м’яч влучив у перекладину. Холодним душем для динамівок став пропущений гол на 53-й хвилині – Миргородська вибігла в контратаку і не залишивши шансів Ірині Славич, зрівняла рахунок.

Невезіння буквально слідувало за п’ятами динамівок – спочатку Анастасія Дружченко пробила вище воріт, потім Вікторія Мироненко та Анна Прокопенко.

Як результат – на табло – 1:1.

«Динамо» (Київ) – «Пантери» (Умань) – 1:1

Голи: Словак (4) – Миргородська (53)

«Динамо»: Славич, Кликова, Бондаренко, Кукса, Бабюк, Прокопенко, Словак (Степанець, 88), Долбіна, Мирончук (Горулько, 87), Мироненко (Кравець, 72), Дружченко

«Пантери»: Герасименко, Виноградова, Коноплян, Боярова, Байрак (Чорненко, 35), Ніколаєва, Білокур, Черніченко, Рошка, Миргородська

Попередження: Бондаренко (44) – Коноплян (23)